فهرست نهایی جایزه بوکر ۲۰۱۰ اعلام شد
بدست مدیریت افرا کتاب • 12 سپتامبر 2010 • دسته: اخبارفهرست نهایی جایزه بوکر ۲۰۱۰ با معرفی ۶ کتاب از ۶ نویسنده اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، پیش از این هیئت داوران از میان ۱۳۸ اثر ۱۳ کتاب را به عنوان فهرست اولیه اعلام کرده بود که از میان آنها ۶ کتاب به دور نهایی راه یافته اند.
“طوطی و اولیور در آمریکا” از پیتر کری، “اتاق ” نوشته اما دونو ، “در اتاق ناشناس” اثر دامون گالگوت، “پرسش فینکلر” از هاوارد جاکوبسن، “آواز طولانی” نوشته آندره لوی و “سی” از تام مک کارتی در این فهرست قرار دارند.
کتابهای “خیانت” نوشته هلین دانمور، “هزار پاییز جاکوب د زوئت” از دیوید میچل، “فوریه” از لیزا مور، “اسکیپی میمیرد” از پاول موری، “تجاوز” نوشته روز تریمین، “سیلی” از کریستوس تیسولکاس و “ستارگان در آسمان صاف” اثر آلن وارنر در فهرست اولیه جایزه منبوکر قرار داشتند که از ادامه رقابت بازماندند.
برنده نهایی این جایزه در ۱۲ اکتبر (۲۰ مهر) از سوی هیئت داوران اعلام خواهد شد.

مدیریت افرا کتاب
فرستادن نامه به این نویسنده | همهی نوشتههای مدیریت افرا کتاب