تصویر ناتمام
بدست مدیریت افرا کتاب • 4 دسامبر 2023 • دسته: پیشنهاد ما از تازه های نشر:٬جامعه شناسی٬فلسفهاندیشهی ناکجا آبادی برای عصری سراسر ضد ناکجا آبادی نویسنده: راسل جاکوبی مترجم: مهدی نصرالهزاده نشر: بان
اندیشهی ناکجا آبادی برای عصری سراسر ضد ناکجا آبادی نویسنده: راسل جاکوبی مترجم: مهدی نصرالهزاده نشر: بان
الکسی یورچاک، استاد مردم شناسی دانشگاه کالیفرنیا، کتابش را با یک پرادوکس آغاز می کند:«فروپاشی اتحاد شوروی برای مردمی که در آن نظام زندگی می کردند واقعه ای بود بس نامنتظره که البته تعجب برانگیز هم نبود.» نویسنده برای رسیدن به فهمی دقیق تر از این پارادوکس، با ارائه ی روایت مردم شناسانه ی انضمامی، غنی و دقیقی از زندگی «واپسین نسل شوروی» بر سایه روشن های گاه غریب زندگی تحت لوای نظام شوروی انگشت می گذارد. این روایت دسته اول و سرشار از جزییات مایه ی تمایز کتاب یورچاک از دیگر کتاب هایی است که درباره ی واپسین نسل شوروی نگاشته شده است.
سینگر تک تک ما را دعوت می کند از خود بپرسیم: آیا حاضریم برای پایان دادن به فقر کاری کنیم؟ او حکایت های اخلاقی، استدلال های فلسفی و آمارهای خشک و نا منعطف و عقیدتی موجود بر سر راه شکل گیری فرهنگ جهانی نیکوکاری را صادقانه با ما در میان می گذارد و بیان می کند که ما شهروندان چگونه می توانیم به وظیفه خود در توانمندسازی فقرای جهان عمل کنیم.
این کتاب مجموعه جستارهایی است که نویسندگان آن ها به زبانی شیوا تجربه شان را از بخشی از تاریخ انسان بودن روایت می کنند. روایت هایی از امید، شهامت و مقاومت. هر آنچه در زمانه ی بیم، در تاریکنای یأس قلبمان را روشن می کند و یادمان می آورد چه بسیار آدمیانی که در طول این تاریخ پر از نقطه های سیاه و سفید و خاکستری رنج بسیار کشیده اند، اما در مسیر پاسداشت آزادی و برابری برای همگان، در مراقبت از شأن انسان و احقاق حق طبیعت، گیاه و آب و خاک و هر آنچه جان دارد و جان شیرینش خوش است پا پس نکشیده اند.
نویسنده: ربکا سولنیت مترجم: نرگس حسنلی نشر: مهرگان خرد
جوزف ام آپتن یعقوب آژند نشر بایگانی
هنر تنها زندگی کردن فلورنس فالک ترجمه: مهدی قراچهداغی نشر شباهنگ
چه برسر خیر عمومی آمده است؟ مایکل سندل ترجمه: صبا نوروزی نشر پارسه
بهمن تقیزاده نشر نی
خوزه ارتگا ای گاست نرجمه: لیلی گلستان نشر مرکز